Zo ziet je huid er direct weer stralend uit na een weekend keihard festivallen

​Deze wondermiddeltjes werken zó goed, dat maandag niemand kan zien dat jij het hele weekend gefeest hebt.

Meer van Festivals
20 articles
Lowlands 2016
Festivalvoorpret: de Lowlands 2017-playlist
Rihanna drinkt bier
Lowlands-voorpret: wat drinken we op de camping?
Buitenfestivals zijn gezond voor je

Oké, je festivalweekend was fantastisch, maar je huid heeft wel een flinke klapper gehad: slecht (maar wel lekker) eten, een lading cocktails en ook het stoffige terrein doet je huid niet veel goeds. Daarom hebben we de beste after-festival-beautytips voor je uitgezocht waar je huid weer goed van opknapt.

De eerste stap:

Het meest simpele wondermiddel is toch wel water. Dus start meteen na je festivalweekend (eigenlijk al tijdens) met water drinken, heel veel water drinken. Niet alleen om de biertjes en cocktails een beetje mee te compenseren, maar ook om je huid een boost te geven. Een huid die voldoende vocht bevat glanst en ziet er gezond uit. En dat is wat we willen.

Advertisement - Continue Reading Below

Natuurlijk is alleen water drinken niet genoeg. Je huid heeft echt een diepe verzorging nodig.

Zo ga je te werk:

> Maak je huid grondig schoon met je favoriete make-up remover en zorg ervoor dat er geen enkel restje make-up meer op zit.

> Om je huid extra goed schoon te krijgen, kun je jezelf trakteren op een stoombadje. Kook wat water en giet het in een kom, ga er met je hoofd boven een paar minuten boven hangen met een handdoek over je hoofd en je gezicht voelt daarna al een heel stuk schoner.

More From Festivals
20 articles
Lowlands 2016
Festivalvoorpret: de Lowlands 2017-playlist
Rihanna drinkt bier
Lowlands-voorpret: wat drinken we op de camping?
Buitenfestivals zijn gezond voor je
Festivaltips: voor beginners én festivalveteranen
Briljant: inside festivaltips van een die-hard

> Geef je gezicht dan extra voeding door 'm te verzorgen met echt verzorgende producten. We tippen Énergie de Vie van Lancôme, de extreem goed hydraterende verzorgingslijn waardoor je huid er na gebruik er direct fris en gezond eruit ziet. Je kunt kiezen uit The Smoothing & Glow Boosting Liquid Care, een vloeibare gezichtsverzorging die zorgt voor een gladdere en meer stralende huid. Of je kiest voor de Smoothing & Plumping Pearly Lotion, voor een gladdere en vollere huid.

> Last but not least: geef toe aan je vermoeidheid en ga na het festival extra vroeg naar bed. Dan kan je lichaam en je huid goed herstellen en zie je er de volgende dag er een stuk beter uit.

Extra tip!

Als je je huid echt intens wil verzorgen en een echte hydratatieboost wil geven, vul je verzorgingsroutine dan aan met het heerlijke masker The Overnight Recovery Sleeping Mask. Je huid zal er zo gezond en stralend uitzien dat niemand kan raden dat je dat weekend ervoor keihard gefeest hebt. En dat is pas een feestje.

Nóg een reden voor een feestje: ELLE mag Énergie de Vie van Lancôme weggeven. Klik hier om direct deel te nemen >

Disclaimer: Je kunt meedoen tot 8 september, winnaars krijgen persoonlijk bericht. Als je meedoet word je automatisch lid van de ELLE-nieuwsbrief. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Dit artikel is in samenwerking met Lancôme geschreven.

Bron: Cosmopolitan