Emma Watsons favoriete beautyproduct kost tien euro

En is goed voor het milieu.

Meest gelezen

Vorige maand lanceerde Emma Watson het Instagramaccount The Press Tour. De actrice deelt kiekjes van wat ze allemaal draagt tijdens de perstour van Beauty and the Beast, maar nog belangrijker: ze vestigt de aandacht op een eco-friendly levensstijl. Alles wat Emma draagt – en dus ook haar skincareproducten en make-up – is diervriendelijk en onschadelijk voor het milieu.

Honderd procent vegan

Dat die leefwijze niet duur hoeft te zijn, bewijst Emma met een van haar favoriete verzorgingsproducten: de hydrating mist toner van Sukin. Deze alcohol- en parabeenvrije gezichtsspray combineert kamille en rooswater voor een kalmerend, koelend en hydraterend effect.

Advertisement - Continue Reading Below

De mist is geschikt voor alle huidtypes en kost slechts tien euro. Reken daar wel nog vijf euro verzendkosten bij want het Australische merk Sukin – dat zijn CO2-credits investeert in bio-energieprojecten in India (plus: Sukin is honderd procent vegan, alle verpakkingen zijn recyclebaar, streven is om honderd procent klimaatneutraal te zijn) – is alleen online verkrijgbaar. Wat het aanschaffen en dus importeren ervan minder goed maakt voor je eigen carbon footstep, vandaar dat we hieronder een aantal lokale alternatieven tippen.

Meest gelezen
  • Oway
  • Lavera
  • True Organic of Sweden

Geverifieerde beautyproducten

Tijdens de perstour gebruikt de actrice een mix van high-end en high-street beautymerken, allemaal geverifieerd door het Instagramaccount @contentbeauty. Voel je je geïnspireerd door Emma's beautykeuzes, dan vind je hieronder nog enkele van haar favorieten.

Jane Iredale Purbrow Brow Gel, € 13,95 - verkrijgbaar via fruugo.nl

Tata Harper Very Bronzing, € 40 - verkrijgbaar via babassu.nl

Absolution Sweet & Safe Kiss N°19, € 28 - verkrijgbaar via absolution-cosmetics.com

The Body Shop Lash Hero Mascara, € 15 - verkrijgbaar via thebodyshop.com

Inika Certified Organic Liquid Foundation, € 36 - verkrijgbaar via degroenedrogist.nl

Emma Watsons Beauty and the Beast-promotour is een feest om te volgen >