WIN: exclusieve toegang tot de Lancôme X ELLE beautymasterclass

Hét geheim achter de perfecte wimpers ontdekken? Lees dan snel verder...

Meer van advertorial
20 articles
ELLE testte de nieuwste Estée Lauder-foundation
Had jij ook een Buddha to Buddha-armband?
Bij Sissy-Boy koop je alles voor je kerst
Elle NL + Sissy-Boy

Wil jij als eerste de nieuwe Monsieur BIG-mascara van Lancôme bewonderen en gebruiken? Dat kan! Lancôme, ELLE en ons Hearst-zusje Cosmopolitan nodigen je namelijk uit voor een exclusieve masterclass in Amsterdam, waarbij jij - omringd door heerlijke beautyproducten uiteraard - van de pro's allerhande beautytips en -tricks leert. Wie wilt dat nou niet?

De do's en don'ts voor perfecte wimpers

Op woensdag 14 juni waan je je in de Bijenkorf in Amsterdam en een waar beautywalhalla. Onder leiding van de professionals van Lancôme, ELLE en Cosmopolitan leer je allerlei fijne kneepjes van het beautyvak.

Advertisement - Continue Reading Below

Maar het belangrijkste? Je mag de nieuwe Lancôme Monsieur BIG-mascara als een van de eersten in Nederland testen én krijgt de do's en don'ts van het aanbrengen van mascara voorgeschoteld. Weet je voor eens en voor altijd hoe je van die jaloersmakende Bambi-wimpers krijgt.

More From advertorial
20 articles
ELLE testte de nieuwste Estée Lauder-foundation
Had jij ook een Buddha to Buddha-armband?
Bij Sissy-Boy koop je alles voor je kerst
Elle NL + Sissy-Boy
Eerste hulp bij kerststress
Elle NL + Sissy-Boy
Cadeaus onder de 50 euro
5 Rituals-cadeaus onder de 50 euro
Elle NL + Rituals

Kom je ook?

Wil je er graag bij zijn? Uiteraard! Máár, wees dan wel snel. Er is immers maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de masterclass. Meld je dus snel hier aan om kans te maken op een plek voor 2 personen. Jawel, je leest het goed. Je mag samen met je BFF de nieuwste beautytips 'n tricks. Heerlijkheid.

Er is plek voor 24 deelnemers. Er worden dus 12 winnaars getrokken. De masterclass vindt plaats op woensdag 14 juni in de Bijenkorf in Amsterdam.

Deelname is niet overdraagbaar aan iemand anders of in te wisselen voor geld.