How to kapsel: Christian Siriano s/s 2012

Doen: woelige golven à la Christian Siriano s/s 2012 @ New York Fashion Week. Weinig werk, groots resultaat. Zo doe je het zelf.

HOW TO
Maak je haar vochtig vanaf de wortel, bijvoorbeeld met Aveda Volumizing Tonic. Droog het daarna met een haardroger en een grote ronde borstel om alvast natuurlijk volume te creëren. Tip: gebruik een fixerende haarlak als lichte nevel tijdens het föhnen voor versteviging.

 

Pak vervolgens een krultang met een diameter van ongeveer vier centimeter om het haar per pluk van zo’n drie centimeter breed te krullen. Let op: krul de plukken van je gezicht af in plaats van naar je gezicht toe en doe niet je hele coupe, er mogen ook wat nonchalante stijle plukken tussen zitten.

Advertisement - Continue Reading Below

 

FINISHING TOUCH
Gooi je hoofd naar voren en borstel de krullen voorzichtig door. Kom weer overeind en maak een scheiding tot ver naar achteren aan de rechterkant van je hoofd. Borstel de bovenkant van het haar vanaf de wortel voorzichtig glad met een kam en behoud het volume in het onderste gedeelte van het haar.

 

Spray tot slot Aveda Briljant Spray-on shine op een make-upkwast – jawel – en strijk de kwast over het haar (van de wortel naar de punt) om het een gezonde glans te geven. Een beetje Elnett-haarlak om te fixeren én te beschermen tegen vochtigheid en voilà: klaar zijn je verleidelijke, speelse krullen.

 

Meer kapselinspiratie? >

 

ChristianSiriano.jpg