Feestkapsel 2012: grandioze golven

Waanzinnige waves, daar kun je op iedere fuif mee aankomen. Aan de slag dus, met deze fraaie feestcoupe van Viktor & Rolf.

Meest gelezen

Het Nederlandse ontwerpduo stuurde de modellen tijdens de autumn/winter 2012-show met woelige golven het plankier op. Simpel en sexy, niet? Maar daar komt nog die edgy watergolf aan de voorkant om de hoek kijken. En hoe je die voor elkaar krijgt? Lees maar…

 

HOW TO
> Breng allereerst een beschermend serum aan tegen de hitte van de krultang. Pak vervolgens een fijne kam en maak een middenscheiding. Smeer wat gel over de kam en strijk deze daarna door de voorste haarplukken.

Advertisement - Continue Reading Below

 

> De watergolf. Zorg voor een stel grote schuifspelden (zie foto’s onderaan de pagina) om de kleine golfjes in de voorste plukken te krijgen. Zet bij iedere golf een schuifspeld om de boel te fixeren en wacht tot de gel helemaal droog is.

 

> In de tussentijd ga je aan de slag met het lichtjes krullen van je lokken. Zorg voor een dikke krultang en begin bij je nek met het krullen. Draai je haar lichtjes om de krultang, wacht even, en trek de tang daarna voorzichtjes uit je lokken. Gelukt? Borstel de krullen dan zachtjes uit en zwiep de boel naar je linkerschouder.

Meest gelezen

 

> Haal als laatste de schuifspelden voorzichtig uit je haar en fixeer de look met haarspray.

 

Match je waanzinnige coiffure met kobaltblauwe kijkers à la Stella McCartney >