Feestkapsel 2012: speldjes erin

Versier je haar met speldjes en niet alleen de kerstboom steelt de show tijdens de feestdagen.

Meest gelezen

Een easy-does-it feestcoupe met optimaal resultaat. We spotten ‘m voor je bij de a/w 2012-show van Cacharel. Geen tijden voor de spiegel vertoeven dus, maar razendsnel, incluis fabelachtige coiffure, aan de champagne. Zoals we het graag zien.

 

ZO GA JE TE WERK
> Smeer als eerste een drupje haarolie door je lokken voor een goeie vleug glans. Pak daarna een kam en maak een diepe zijscheiding.

 

> Verdeel je haar vervolgens in twee delen (rechts/links) en rol losjes je lokken naar achteren. Zet de twee gerolde delen haar achterop je hoofd vast met een berg kleine, niet gekleurde, schuifspeldjes. Het mooiste is als je de rollen aan de zijkant (ogenschijnlijk) laat overlopen in de achterste rol. Een beetje frunniken met je haren en schuifspeldjes et voilà.

Advertisement - Continue Reading Below

 

>  Het pièce de résistance: de gekleurde schuifspeldjes. Ga voor dieprood, blauw, groen (wat jij wilt) en plaats vier schuifspeldjes losje in de zijlok (zie foto hiernaast en hieronder). Zorg dat het onderste schuifspeldje nét boven het einde van je wenkbrauw komt.

 

Durf jij kobaltblauwe wimpers aan? >