Zó doe je dat: de half-bun van Hilary Duff

Eén van de grote trends voor de zomer: de half-bun. Zo rock je 'm goed.

De half-bun kun je op talloze manier dragen (klik hier voor inspiratie), maar wij zijn verliefd (verliefd!) op deze versie van Hilary Duff. Hoe je 'm net zo maakt? Wij delen het simpele stappenplan.

HOW TO
> Begin eerst met de verzorging van je haar. Zorg dus, vooral in de zomer, dat je één keer per week een haarmasker gebruikt en altijd een conditioner. Begin met handdoekdroog haar en spray daar wat beach spray doorheen, zoals de John Frieda® Beach Blonde: Sea Waves Sea Salt Spray.

Advertisement - Continue Reading Below

> Draai willekeurige plukken van je handdoekdroge haar met de beach of salt spray erin om je vinger en ga zo door al je lokken. Laat even zo zitten en ga dan met je handen door je haren voor beachy golvende lokken.

> Föhn je haren droog of laat je lokken aan de lucht drogen en pak dan een elastiekje (wij tippen de Invisibobble - hier te koop - die zacht is voor je haar en waardoor je geen 'knik' in je lokken krijgt). Pak het bovenste gedeelte van je haren (de voorste plukjes mogen lekker casual loshangen) en maak een staart achterop/bovenop je hoofd. Heb je dik haar? Pak dan geen haar dat onder je ogen komt, anders wordt het teveel voor de knot.

> Wikkel deze nu in een knot en zet vast met schuifspeldjes of maak meteen een knot met één elastiekje. Voilà!

Zó rocken deze celebrities de half-bun >