Het ideale kapsel voor warme dagen: de zijvlecht van Olivia Palermo

En zó doe je dat.

Van updo's tot hoge knotten, tijdens deze hittegolf MOET het haar omhoog. En omdat we nog drie dagen in deze hitte moeten vertoeven, kunnen we de nodige inspiratie wel gebruiken. Dus na deze 10 hete kapsels voor warm weer, delen we nu de how-to van Olivia Palermo's hitteproof coiffure met je. Komt-ie.

STAPPENPLAN
> Begin met handdoekdroog haar en smeer wat volumemousse bij de punten en wortels. Föhn nu je haar droog en leg alvast een elastiekje klaar.

Advertisement - Continue Reading Below

> Breng tegen pluis dan wat Frizz Ease® Hair Serum Thermal Protection Formula van John Frieda® door je lokken aan. Dit zorgt er ook voor dat er een beschermend laagje over je haar heenkomt, die werken tegen de schadelijke effecten van uv-stralen. Maak dan een losse midden- en zijscheiding en begin aan de vissengraatvlecht.

>Pak aan de linkerkant van je hoofd een aardige pluk haar en splits deze in twee delen voor de vissengraatvlecht. Pak aan de linkerkant aan de buitenzijde een kleine streng haar en zwaai deze over de dikke pluk haar aan de linkerkant zelf heen.

More From Festivals
20 articles
Laatste kans! Quiz en win: Welke festivaltrend pas
Elle NL + Zalando
Hier gaan we eten en drinken dit weekend!
Is Folk Remix jouw festivalstijl? Klikken maar!
Elle NL + Zalando
Ga jij voor fierce én comfy op een festival?
Elle NL + Zalando
Ben jij deze kleurrijke cool girl op een festival?
Elle NL + Zalando

Pak nu aan de buitenzijde van de rechter pluk een kleine streng haar en zwiep deze over het rechter deelheen. Ga zo door tot aan de puntjes. Wikkel een elastiekje om de onderkant. Laat de voorste plukken lekker casual loshangen. Redden de onderste plukjes haar het niet? Zet deze dan vast met schuifspeldjes.

> Nog een goede dosis haarspray over je coupe en klaar ben je!

 

Zó krijg je de perfecte volumecoupe van Chrissy Teigen >

Ook doen: de perfecte messy vlecht van Shay Mitchell >

Of de warrige bob van Sienna Miller >