Terug in de tijd: dit waren alle gekke haarkleurtrends van 2015

Van granny hair tot regenboogwortels.

Meest gelezen

1. Granny hair

Advertisement - Continue Reading Below

Anno 2015 holden we allemaal naar de kapper om onze lokken in de grijze verf te dopen en de hashtag #grannyhair werd geboren. Instagram staat inmiddels vol foto’s van prachtige zilveren manen en wat ons betreft is deze trend nog lang niet voorbij, want grijs staat heus verdomde sexy.

 

2. Split hair

Nee, dan bedoelen we geen dode punten. Split hair gaat om het splitten van je haar door middel van een scheiding en twee verschillende (liefst felle) kleuren. Deze Cruella de Vil-look was een aanzienlijke hit afgelopen jaar.

Meest gelezen

 

3. Colombré

#playingWithColor 💜💙💋

A post shared by taraji p henson (@tarajiphenson) on

Dit is de ideale haartrend voor mensen die hun lokken in een felle kleur willen verven, maar eigenlijk niet echt durven. De kleurrijke trend werd in 2015 gespot bij talloze celebs.
 
4. Galaxy hair

Rock on, #SpaceHair. #lyssdidmyhair #galaxyhair #ogspacehair

A post shared by Connecticut Hairstylist (@lysseon) on

Advertisement - Continue Reading Below

Infinity and beyond. Galaxy hair is van outer space en behoorlijk out there. Het was dé haartrend voor de waaghalzen in 2015.
 
5. Fluid hair painting

Tot in de beauty-uithoeken van Instagram waren er foto’s te vinden van lokken in de verf verspreid over een tafel. Hierdoor zou de kapper makkelijk de kleurovergangen kunnen zien, wat zorgt voor jaloersmakende resultaten.

 

6. Regenboogwortels

Aka My Little Pony Haar. Deze trend nam Instagram over en ook wij waren om. Want hé, met wat subtiele pastelkleuren wordt de look opvallend draagbaar.

 

7. Glitter roots

Hair goals. 📷: @thefoxandthehair

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on

In 2015 was je on trend met glitters op je scheiding. Makkelijk bij het verhullen van je uitgroei, want een beetje pomade (een soort haarwax) en wat glitters op je hoofd strooien, en je bent good to go.
 

8. Chocolate chip cookie hair

Op de valreep, namelijk begin deze maand, ging daar ineens een nieuwe kleurtrend over het internet. Een nieuwe manier van highlights en lowlights blenden, zorgt er namelijk voor dat je coupe er een beetje uitziet als een, juistem, chocoladekoekje.

Zo draag je je haar bij een choker >