De haarstilist van de Kardashians verklapt dé grootste kapseltrends voor de komende tijd

In 2016 zijn dít de heetste haartrends.

Meest gelezen

Jen Atkin, haarstilist van de sterren én de beste vriendin van de Kardashian-zussen, onthult aan onze collega's van cosmopolitan.com wat dé grootste kapseltrends voor de komende tijd gaan worden.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Guys, I've created a monster 😈🙈 #FacetimeHairTutorials

A post shared by Celebrity Hairstylist (@jenatkinhair) on

Meest gelezen

 

Vorig jaar was de lob (lange bob) HOT. Wat wordt het in 2016?

Jen Atkin laat weten dat we voor massaal voor botgeknipt haar tot aan onze borsten gaan, een soort van lob die is uitgegroeid dus. Daarnaast wordt de sexy versie van een shag (denk Janis Joplin) zeer gewild. Het is immers een flatterende haarstijl die je ook nog eens heel makkelijk kunt stylen.

Dé kleur voor 2016 is...

... een subtiele versie van ombré, dus met minder kleurverschil tussen de boven en onderkant. Verder worden volgens Atkin zand-/aardtonen hot.

Op het gebied van styling

Volgens Atkin gaan steeds minder vrouwen voor een signature look die ze week na week dragen. Vrouwen weten inmiddels wel dat hittetools slecht zijn voor je haar, en struinen Youtube en Instagram voor instant inspiratie. Van super coole vlechten tot slapen met een knot voor beachy waves, het gaat er in 2016 vooral om hoe je je haar zo mooi mogelijk kunt stylen, zonder dat het slecht voor je haar is.