Op deze celebrity herenkapsels zijn we stiekem jaloers

Van dit haar durven wij niet eens te dromen

Meest gelezen

Net zoals sommige mannen een prachtige egale huid hebben – terwijl ze niet de duurste crèmes gebruiken, maar hun gezicht alleen met water wassen – zijn sommige mannen ook gezegend met een prachtige dos haar. Daarom hebben we hier een aantal mannen op een rijtje gezet die – in alle opzichten – beter haar hebben dan wij. Komen ze:

Timothée Chalamet

Advertisement - Continue Reading Below

De 21-jarige Timothée kreeg al lovende recensies voor zijn verschijning in de film Call Me By Your Name. Maar naast dat zijn we ook geobsedeerd door zijn prachtige golvende lokken.

Joe Keery

Joe Keery kennen we natuurlijk als Steve uit Stranger Things, waarin zijn haar zelfs een shout-out kreeg, toen Dustin (Gaten Matterazzo) vroeg naar het geheim achter zijn kekke coupe. Daar antwoorde hij op dat hij een fervent gebruiker was van de producten van Fabergé Cosmetics. In het echte leven zegt Joe dat dit haar gewoon dankt aan goede genen:

'It's just my genetics. I don't do anything different than any other person. I would say, truly, it's just my parents' heads.'

Jason Momoa

Neem gerust even een moment om het nonchalante golvende haar en de perfecte highlights van Jason Momoa eens goed te bekijken. We stellen je gerust: nee, het is niet raar als je een foto van hem meeneemt naar de kapper als voorbeeld.

Advertisement - Continue Reading Below

Jared Leto

Dit is Jared Leto zo rond 2014, waar hij tijdens awardseizoen veel lof kreeg voor zijn rol in Dallas Buyers Club. Tsja, wat wil je ook anders met zulk haar; de perfecte wave en ook de highlights zijn buitengewoon goed gelukt.

Steve Aoki

Advertisement - Continue Reading Below

Steve Aoki is het bewijs dat één natuurlijke kleur in je haar helemaal niet saai is.

Dylan Sprouse

Kijk heel even naar de haarpunten van Dylan. Zo perfect krijgen wij het niet eens met de duizenden haarproducten die we gebruiken.

Harry Styles

Harry is natuurlijk altijd leuk, of dat nou met kort of lang haar is. Maar laten we eerlijk zijn, stiekem missen we Harry's lange krullende haar. Met die diepe scheiding en die fantastische krullen... R.I.P

Justin Bieber

Advertisement - Continue Reading Below

Oké, om heel eerlijk te zijn missen we dit bloempotkapsel van Justin niet echt, maar wat we wel missen; die glans! Justin, wat voor spray gebruikte jij destijds?!

Heath Ledger

Een van de beste acteurs die Australië rijk was, overleed onverwachts in 2008. Tegenwoordig is hij niet alleen een gemis om zijn acteertalent, maar ook omdat we nu zijn prachtige blonde lokken moeten missen.

Kit Harrington

Zegt iemand Kit Harrington, dan denkt de gemiddelde persoon aan twee dingen: aan zijn haar, en aan zijn Game of Thrones-personage Jon Snow. De acteur grapte dat hij aan het eind van Game of Thrones zijn krullen eraf zou gaan scheren. Nu nog hopen dat dit wel écht een grap is.