11 kapsels die je deze winter zou moeten overwegen

Say bye to the beanie.

Koud weer vraagt om cool haar. Van Cara's korte coupe tot Bella's knot, hieronder vind je de nodige inspiratie.

Advertisement - Continue Reading Below

Bella Hadid

De look: Ballerinaknot

Hoe krijg je het? Een knotje is natuurlijks niks nieuws, maar feit is wel dat we van Hadids signature look houden. Borstel je haar bij elkaar en maak een hoge, gladde paardenstaart. Draai de staart en wikkel je haar in de rondte, zet het vervolgens vast met speldjes en elastiekjes. Stop met draaien wanneer er een paar plukjes losschieten. Maak af met wat haarlak zodat je knot glanst en niet losschiet.

Advertisement - Continue Reading Below

Kim Kardashian West

De look: The Cher

Hoe krijg je het? Het blijkt maar weer dat de leden van de Kardashian-klan ervaren trendsetters zijn. Kim zorgt hier met haar gladde zwarte lokken voor jaloerse blikken. Om deze look te bemachtigen is investeren in een goede stijltang en mooie extensions een must. Gebruik wel hittebeschermende producten om te voorkomen dat je je haar beschadigt. 

Advertisement - Continue Reading Below

Blake Lively

De look: Old glamour

Hoe krijg je het? Ga voor een sophisticated vintage-Hollywoodvibe met behulp van een goede krultang. Krul je haar vanaf de wortel. Ga pluk voor pluk te werk en zorg dat je de krultang zo ver mogelijk van je gezicht afhoudt. Wanneer je een pluk gekruld hebt, zet hem dan vast met een schuifspeldje. Alle plukken in de krul? Verwijder de speldjes en kam het haar goed uit voor Hollywood-glam op z'n Blake Lively 's.

Advertisement - Continue Reading Below

Beyoncé

De look: Half los, half vast

Hoe krijg je het? Ga net zoals Queen Bey voor een half-way look. Pak de zijkanten van je haar vast en maak boven op je hoofd vast met een elastiekje. Zet het strak vast en draai een pluk haar rondom de elastiek – voilà: daar is je inner Yoncé.

Advertisement - Continue Reading Below

Yara Shahidi

De look: Natuurlijke krullen

Hoe krijg je het?  Voor diegene die gezegend zijn met natuurlijke krullen: omarm het. Heb je echter niet het geluk ermee geboren te zijn? Niet getreurd, er is een methode waarmee je deze look kunt nabootsen. Maak kennis met de rietjesmethode (ja, echt). Maak je haar eerst nat en kam het uit. Pak vervolgens een handvol rietjes en rol je haar hier voorzichtig in. Zet vast met schuifspeldjes. Wacht totdat je haar opgedroogd is en haal dan de rietjes eruit. Hello curls!

Advertisement - Continue Reading Below

Chrissy Teigen

De look: Oversized staart

Hoe krijg je het? Doe je haar in een staart en verberg het elastiekje met een lint. Neem een klein plukje van de staart en bind het om het lint heen voor meer volume. Teigen combineert deze look met rode lippen voor een vrolijke twist.

Advertisement - Continue Reading Below

Margot Robbie

De look: De wetlook

Hoe krijg je het? Het geheim van deze look is natuurlijk vochtig haar. Kies een gel en breng een flinke hoeveelheid aan op je haar (begin altijd bij je haarwortels). Borstel je haar zorgvuldig uit en gebruik wat haarspray om het in model te houden.

Advertisement - Continue Reading Below

Duckie Thot

De look: Supersteil

Hoe krijg je het? Laat Duckie Thot je helpen bij een van de grootste dilemma's bij de kapper: moet ik een pony nemen, ja of nee? Ja dus! Ga voor een wat langer, nonchalant model en ga er even met de stijltang doorheen voor een slicke finishing touch..

Advertisement - Continue Reading Below

Jasmine Sanders

De look: Gladde knot

Hoe krijg je het?  Neem flink wat gel of haarspray en borstel het haar strak naar achteren in een lage knot. 

Advertisement - Continue Reading Below

Cara Delevingne

De look: Ultrakort platinum

Hoe krijg je het? Twijfels over een korte coupe? Laat Cara Delevinge dan de persoon zijn die je over de streep trekt. Wil je het heel gewaagd maken? Verf dan je haar net zoals Cara platinumblond. New year, new me zeggen ze weleens.  

Bron: Elle