Het dieet van Natalie Portman

Natalie Portman is een van die mazzelaars die van nature een rank figuurtje heeft. Maar om zo gezond mogelijk te blijven...

...volgt ze ook een veganistisch dieet, zoals bijvoorbeeld gepromoot wordt in het boek Skinny Bitch. In dit boek worden al het bewerkte voedsel, koffie en eten dat van dieren komt zeer onaantrekkelijk gemaakt. Na slechts één keer lezen was Natalie al helemaal overtuigd. De actrice ontwierp zelfs een eigen veganistische schoenenlijn. Geen halve maatregelen dus.

 

BALLET & BABYKILO’S
Toen Natalie een prima ballerina moest vertolken in Black Swan hield ze zich zes dagen per week, 5 à 8 uur(!) per dag aan de Ballet Beautiful-methode; een zwaar fitnessprogramma met allerlei balletoefeningen waar je lange, flexibele en sterke benen van krijgt. Maar toen Natalie niet veel later zwanger raakte van zoontje Aleph hield ze zich rustig en ging ze geregeld wandelen met hubby Benjamin Millepied.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Na de bevalling veranderde de slanke actrice niet veel, maar ging ze vaak een extra uurtje rennen met manlief. Ook door fikse wandelingen met Aleph en intensieve yoga-sessies had ze haar figuurtje weer binnen no time terug. Natalie houdt dan ook helemaal niet van strikte diëten en fitness-schema’s.

 

Aan Vogue US vertelt ze: ‘Ik hou van plezier en vreugde. Ik zou nooit op een punt willen komen waarop ik mezelf zou moeten uithongeren of verwonden… Ik ben juist het tegenovergestelde. Als ik honger heb dan eet ik en ik zorg er altijd voor dat ik iets heerlijks eet.’ You go girl!  

 

Ook Eva Mendes neemt geregeld een vette hap. Hoe behoudt zij haar knappe lijf? >