Gwyneth Paltrows non-dieet

Geen zin om jezelf uit te hongeren of je aan een streng dieet te houden? Doe dan als Gwyneth Paltrow en dieet gewoon niet.

Ja, je leest het goed. In Gwyneths laatste post op haar blog Goop liet ze weten dit jaar gewoon niet te diëten. In ieder geval niet nu. ‘Ik weet het, nieuwjaars-detoxen enzo. Niet dit jaar. Ik kan het niet. Misschien in de lente. Voor nu zou ik graag door willen gaan met mijn pasta en kaas.’ Amen.

 

WEL, NIET, WEL, NIET
Of Gwennie zich nu gaat vol stouwen? Natuurlijk niet. Ze vroeg haar vriend Dr. Frank Lipman (oprichter en eigenaar van Eleven Eleven Wellness Center en gespecialiseerd in verantwoorde/duurzame verwennerijen) om z’n lijstje superfoods. Met reden. Zo vertelde ze in hetzelfde blog, om ze linea recta op te nemen in haar dieet. Ha! Dus toch een dieet. Ach, zolang het een pasta-/kaasdieet is, vinden wij het goed.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Ook in de categorie superfood testte uw redactie de Açaí-bes >

 

Goop staat naast de Goop-collectie en de journals ook vol met een hele bende aan gezonde en lekkere recepten. Dus wil je net zo’n killer body als Gwyneth Paltrow? Twijfel dan niet om een kijkje te nemen.

 

Sporten in plaats van diëten? ELLE.nl zette vier sporttrends voor je op ’n rij >