Tip: BodyMentors

Middenin ‘missie bikinibody’ of ben je druk bezig met het kwijtraken van die zwangerschapskilo’s, maar kun je wel een helpende hand gebruiken? Er is hulp in zicht.

Stikjaloers op Gisele Bündchens post baby-lijf? Dat heeft ze heus niet helemaal alleen voor elkaar gebokst. Daar is ongetwijfeld een personal trainer (én strikt dieet) aan te pas gekomen. Klinkt als iets dat zich alleen in Hollywood voordoet? Think again. Want trainen met een personal trainer kan ook heus in Nederland. Bijvoorbeeld in Den Haag, waar zich sinds kort een gloednieuwe vestiging van BodyMentors bevindt.
      
Wat Gisele Bündchen voor dieet volgt? Je leest het hier > 
              
SUMMER SHAPE
BodyMentors is geen alledaagse sportschool waar breedgeschouderde binken in de apparaten hangen en flinterdunne dames zichzelf in het zweet werken. Neen, bij BodyMentors werken ze met een select aantal programma’s en een strikt maximum aan mensen in de zaal. Zo kun je meedoen aan ‘Mommy shape’, ‘Summer shape’, ‘Wedding shape’ en nog veel meer. En dat met maximaal vier andere fanatiekelingen naast je.
        
Als kers op de eh, salade biedt BodyMentors ook beautybehandelingen en massages aan. Is dat liefde voor je lijf, of wat?
          
BodyMentors vond je al op de Admiraliteitskade 69 te Rotterdam en sinds kort ook aan de Laan van Waalhaven 440 te Den Haag. Check BodyMentors.com.
        

Advertisement - Continue Reading Below