De kledinglijn die er al jaren had moeten zijn

So long blote onderruggen, natgeregende broeken en afwaaiende capuchons.

Meest gelezen

Wie het liefst fietsend door het leven gaat herkent het: een koude, blote onderrug, afwaaiende capuchons, compleet natgeregend goed of juist drijfnatte kleding vanwege de inspanning. Niet direct de status waarin je op je plek van bestemming wilt aankomen. Enter de Levi’s Commuter-collectie.

Die kende je al voor heren, maar is er nu ook voor dames – want die fietsen dus ook – en is voorzien van snufjes waar een fietsenliefhebbend hart blij van wordt. Dat komt doordat alle items zijn ontworpen voor fietsers dóór fietsers. We noemen water repellent en ademende materialen, reflecterende details, handige diepe zakken, thermo-regulerende sweaters, hogere broekranden en langere achterpanden.

Advertisement - Continue Reading Below

En ja: dat ziet er ook nog eens leuk uit, weten we uit eigen ervaring. We testten de High Rise Skinny Jeans en het Windbreaker Jack namelijk persoonlijk uit tijdens een tourtje Amsterdam, op een mintgroene stalen ros van Pure Fix. En laat diezelfde stads-fixie, samen met een Commuter-outfit, nou ook door Levi’s worden weggeven tijdens een winactie op social media. De opdracht waarmee je kans maakt? ‘Capture your ride #makebikeportraits @Levis_NL @pfcycles.' En dan duimen maar.

Meest gelezen

 

 

 

 

6 yogaposes die je helpen in slaap te vallen >

Zo word je in één klap fit voor de zomer >