7 perfecte nummers om op te hardlopen

Ook - juist! - in deze koude, donkere dagen.

Meest gelezen

Voornemens om je conditie weer op te krikken, zodat je gezond het nieuwe jaar in gaat? Zeven nummers die je gaan helpen. Smaak doet er niet toe: als het maar lekker loopt.

1. Beyoncé - Girls
Kan niet ontbreken, natuurlijk. Voor een goede start van je loop, want je moet nog even.

Advertisement - Continue Reading Below

 

2. Foxes - Youth
Van Youth ga je niet alleen makkelijker lopen, je gaat ook blijer lopen. Vanaf 1.05m wordt het alleen maar beter. Op 2.46m ga je al helemaal huppelen.

Meest gelezen

 

3. Tom Odell - Another Love (Zwette Edit)
Ken je vast al, maar hij blijft perfect voor een potje rennen, dus hij mag niet ontbreken in de lijst.

 

4. Axwell^Ingrosso - Sun is shining
De sun is waarschijnlijk helemaal niet shining, maar dat maakt niet uit - dit nummer heeft het perfecte tempo, en rond 1.04 minuut ga je hoe dan ook iets sneller lopen. Lyrics als bite the bullet, bit your tongue werken ook goed.

Advertisement - Continue Reading Below

 

5. Kleerup ft. Robyn - With Every Heartbeat
De beat houdt het hele nummer aan, en dat is altijd goed tijdens het rennen. De teksten 'maybe we can make it happen baby', en 'just a little, little bit better' ga je ook waarderen.

 

6. The Game ft. 50 Cent - Hate It or Love It
Op de een of andere manier is er niets lekkerder dan een rapcouplet tijdens het hardlopen. Een perfect f*ck you-nummer, dat ervoor gaat zorgen dat je door je dode punt kunt rennen.

 

7. Moby - Flower
Het perfecte nummer voor als je over je dode punt heen bent, en je min of meer op de automatische piloot kunt gaan lopen.