We scheppen ons ijs al ons hele leven verkeerd

Met dit trucje hoef je nooit meer te wachten op te hard bevroren ijs...

Zit je net goed geïnstalleerd voor een goede pot Netflixen en is alles wat je nog wil die bak ijs in de vriezer: is 'ie nog te hard bevroren om te eten. Je zou het ijs even in de magnetron kunnen doen, maar dat gaat altijd fout. Even wachten kan ook, maar de torture...

Scoop!

Er is een betere truc en we zullen 'm maar meteen met je delen. Een mes gaat je leven makkelijker maken. Snij vierkantjes in het ijs en ga er daarna met een ijsschep doorheen en voilà: perfecte porties én geen gehak in keihard ijs meer.

Dé truc voor het scheppen van ijs
Advertisement - Continue Reading Below

Met dit zonnige weer in de stemming gekomen voor 'n ijsje? Hier vind je een bijzonder lekker recept: Häagen-Dazs unicorn-brood – geen grap. Kun je meteen je nieuwe scooptechniek in de praktijk brengen. Yum.

Weten wel ijsje écht bij jou past? >