1,3 miljoen mensen willen weten: wat is de work-out van deze meisjes?

De Tone It Up Girls verklappen.

Meest gelezen

De Tone It Up Girls weten precies wat ze deze zomer gaan dragen: 'sterren, strepen, buikspieren en strakke billen'. En die hebben ze; ruim 1,3 miljoen volgers kijken op Instagram toe hoe ze sporten om hun beach bodies te behouden. Waarom ze net anders zijn dan andere fit girls? Geen idee; maar iets maakt ze leuk. (Het feit dat ze alcohol blijven drinken, helpt misschien ook mee).

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meest gelezen

 

Deze verbluffende resultaten van hun Tone It Up-sportprogramma helpen ook mee aan hun geloofwaardigheid:

 

Advertisement - Continue Reading Below

 

Goed nieuws: de Tone It Up Girls - Karena Dawn en Katrina Scott - delen hun 10 belangrijkste regels.

1. Heb een beloning in het vooruitzicht
Belangrijk in het TIU-programma: beloningen. Karena en Katrina adviseren iets zomers en vrolijks, zoals een goede bikini, zomerjurk of goed badpak. Zet daar elke week of elke maand wat geld voor opzij, zodat je ergens naarto werkt.

2. Eet mager, 'clean' en groen
Het recept voor buikspieren: groenten en magere eiwitten. Ze gebruiken zelfs een hashtag om dit soort recepten onder te verzamelen: #LCG, wat staat voor Lean, Clean, Green.

 

3. Voorzie jezelf van de juiste brandstof na een work-out
Een smoothie die veel eiwitten heeft is een must na een work-out, volgens de Tone It Up Girls, omdat je stofwisseling daardoor goed blijft lopen. Karena en Katrina: 'Je kunt het simpel houden door een smoothie te maken van kokoswater, een schep Organic Non-GMO Perfect Fit Protein, bevroren bosbessen en een halve bevroren banaan.' Liever geen eiwitpoeder in je smoothie? Gebruik dan iets anders dat van nature rijk is aan eiwitten, zoals havermout of amandelen.

Advertisement - Continue Reading Below

4. Vertrouw op HIIT
'HIIT(High Intensity Interval Training)-workouts zijn het beste, omdat ze je hartslag verhogen en alle gebieden van je lichaam tonen,' zeggen de twee trainers. Ze adviseren één tot twee keer per week een HIIT-training te doen om het beste resultaat te krijgen. Ze delen met ELLE een workout die je thuis kunt doen. Doe elke beweging een minuut lang, en herhaal het hele circuit twee tot drie keer.

> Front Raises

 

> Jump Squats

 

> Kettlebel Deadlift Swings

 

> Band Cross Walks

 

> Down Dog Push Ups en Kickbacks

 

> Kettlebal Side Plank & Swing

 

> Bicycles

 

5. Cardio is essentieel
Zelfs Karena en Katrina geven toe dat cardio saaaaaaai is, maar ze zijn er wel van overtuigd dat je eindeloos kunt variëren in de manier waarop je aan cardiotraining doet. 'Je kunt een lange strandwandeling met een vriendin maken, je kunt naar je werk fietsen, een salsa-les nemen, of in de zee gaan zwemmen. Just get your body moving!'

Meest gelezen

6. Rol
De trainers liggen elke dag op hun foam-rol. 'Het is belangrijk voor je bloedcirculatie en het houdt je spieren flexibel. Opstaan met pijnlijke spieren terwijl je wil sporten, is niet echt ideaal.'

 

7. Blijf gehydrateerd
 We weten: dit heb je al honderd keer gehoord, maar Karena en Katrina herhalen nog maar eens een keer dat water cruciaal is voor het bereiken van je sportdoelen én voor het behouden van een goede huid. 'Soms lijkt het alsof je honger hebt, maar dan betekent het gewoon dat je dorst hebt en water moet drinken.' Drink elke dag de helft van je gewicht in ounces - weeg je 80 kilo, drink dan 40 ounces water (da's ongeveer 1 liter). Train je op een warme dag, drink dan nog eenx 15 ounce (ongeveer 400 ml) extra.

8. Ga op sportdates met vrienden
Ga samen een nieuwe sportklas ontdekken, maak een fietstocht op het strand, ga zwemmen in een meer of skeeleren langs de boulevard. 'Als je met je vrienden sport, vergeet je bijna dat je een workout aan het doen bent.'

 

9. Je hoeft alcohol niet te laten staan
Fjieuw. Karena en Katrina: 'Het is onvermijdelijk dat je in situaties komt waar je een cocktail of één, of twee, of drie wil drinken. Dat is oké.' Wél kun je slim drinken. Vermijd al te zoete mixdrankjes, of ga bijvoorbeeld voor de Spicy Senorita Margarita, een cocktail van grapefruitsap, jalapenos en tequila.

 

10. Je hoeft niet alleen te sporten
Katrina en Karena weten niet anders, dan dat ze samen sporten. Het is niet voor niets dat de TIU-community uit meer dan 328.000 deelnemers bestaat (en dan tellen we hun miljoenen volgers op Instagram nog niet mee). Het is lastiger om te stoppen als er letterlijk duizenden vrouwen met je mee juichen.

 

Bron: ELLE