SOS: Eerste hulp bij sporten in de zomer

Luieren op een terras in de zon of toch een rondje park?

Meer van advertorial
20 articles
ELLE testte de nieuwste Estée Lauder-foundation
Had jij ook een Buddha to Buddha-armband?
Bij Sissy-Boy koop je alles voor je kerst
Elle NL + Sissy-Boy

SPONSORED

Sporten met deze tropische temperaturen, het kan lastig zijn met de verleiding van een zonnig terras om de hoek. Motivatie om fit te worden – of te blijven – haal je soms uit de meest onverwachte hoeken, zoals de nieuwe smartwatches van Samsung.

De Gear Fit2 is je beste work-outpartner deze zomer óf de Gear S3 Frontier – een slagje groter en sportiever, maar mooi door het uiterlijk van een gewoon horloge. Beide wearables zorgen ervoor dat je het meeste uit je sport- of trainsessie kunt halen door een groot arsenaal aan features.

Advertisement - Continue Reading Below

Want naast mooi zijn kun je met de nieuwe 'klokjes' van Samsung door de ingebouwde GPS-tracker je afstanden bijhouden en je telefoon lekker thuis laten. Je meet je hartslag enorm nauwkeurig waardoor je het maximale uit elke sportsessie kunt halen. Met de automatische activiteitsherkenning meet je altijd de juiste gegevens, je hoeft hem dus niet te vertellen of je aan het wandelen bent of op de crosstrainer staat.

More From advertorial
20 articles
ELLE testte de nieuwste Estée Lauder-foundation
Had jij ook een Buddha to Buddha-armband?
Bij Sissy-Boy koop je alles voor je kerst
Elle NL + Sissy-Boy
Eerste hulp bij kerststress
Elle NL + Sissy-Boy
Cadeaus onder de 50 euro
5 Rituals-cadeaus onder de 50 euro
Elle NL + Rituals

Plus: ze zijn stof- en waterbestendig. Dus mocht zwemmen onderdeel van je workout zijn, ook dan kun je je prestaties in de gaten houden met de Gear Fit2 of Gear S3. Check de website voor meer informatie en verkrijgbaarheid.