DIT zijn dé 3 grote nageltrends voor 2016

Van coffin nails tot superfood(?) nagels...

Meest gelezen

1. COFFIN NAILS

Nóg een beautytrend voor 2016 waarvoor we Kylie Jenner kunnen 'bedanken': coffin nails. Ze waren vorig jaar al hot, maar dit jaar ga je ze écht overal zien. Erg handig zijn ze niet, maar mooi ziet het er wel uit. Waarom ze eigenlijk 'coffin nails' heten? Ze zijn lang en scherp, net als een doodskist. Ofzo. Beetje morbide? Eh, ja. Maar wel mooi.

girls nail night at the house with @nailbarandbeautylounge

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Advertisement - Continue Reading Below

 

Pinterest claimt dat dit dé grootste nagellaktrend voor 2016 wordt, en alhoewel ze lang zijn, zijn ze nét iets handiger dan de populaire 'stiletto' nageltrend van 2015, die nog scherper en langer was. De meesten krijgen trouwens coffin nails door gelnagels te nemen, dus dat wordt aardig wat tripjes plannen naar de nagelsalon. Maar hé, ben je wel helemaal on trend.

Regram @liquidpoison #nailaddict #gelnails #coffinshapednails

A post shared by Kalli Ch (@kallistudio) on

Meest gelezen

 

 

Lovin this colour!! @glamstarbeauty #nude #coffinshapednails #glamstarbeautyandnails

A post shared by Serena Dao (@serenadao_mua) on

 

2. SUPERFOOD SKINCARE VOOR JE NAGELS

Je lees het goed, superfood voor je nagels. Talloze nagellakmerken komen dit jaar met 'skincare' voor je nagels, zoals een toner, serum en overnight-verzorging die je over je vingertoppen moet smeren voor de beste nagels óóit.

Sally Hansen lanceert bijvoorbeeld een gloednieuwe Complete Care 7-in-1 Nail Treatment dat schijnbaar ALLES doet voor beschadigde nagels en Nails Inc komt met ene heus 'Overnight Detox Mask' met groene thee, açai en spirulina voor je nagels. Het proberen waard.

Daarnaast komt Orly met een BB Crème(!) voor nagels en gaat Butter London gegarandeerd scoren met hun nieuwe Nail Tinted Moisturizers. Hierin zitten geen nasty stoffen en de formule is verrijkt met vitamine E, waardoor je nagels ondanks de nagellak tóch gevoed blijven.

 

3. OVERDADIGE NAGELVERSIERINGEN

Je moet deze trend aandurven - en handig is het niet -, maar opvallen doe je wel. Je nagels versieren met allerlei accessoires, die het liefst overlopen over de rest van je vingers en handen, zijn HOT in 2016. Rihanna kan haar hart dus ophalen: