Kylie Jenner zou haar oogschaduwpalet hebben gekopieerd van een populaire YouTuber

​Yikes.

Meest gelezen

Kylie Jenner krijgt wederom enorm veel kritiek op haar make-uplijn. Dit keer niet omdat haar Lip Kit precies hetzelfde zou zijn als een veel goedkopere variant, maar omdat ze haar nieuwe oogschaduwpalet óók gekopieerd zou hebben.

Afgelopen maandag lanceerde Kylie haar Kyshadow; een palet met talloze brons- en bruinachtige kleuren:

Advertisement - Continue Reading Below

Het oogschaduwpalet was binnen 1 minuut(!) uitverkocht, en de realityster heeft dus wederom een enorm make-upsucces op haar naam staan. Maar! Er ligt weer kritiek op de loer, want verschillende mensen op het web claimen dat de realityster haar oogschaduwpalet gekopieerd heeft van een beroemde YouTuber.

Het begon allemaal toen Shannon (Shaaanxo), een beroemde YouTuber uit Nieuw-Zeeland, een foto twitterde van Kylies Kyshadow naast een palet uit haar eigen make-uplijn, die slechts $11 is en dus veel goedkoper dan de $42 die mensen moeten neerleggen voor die van Kylie. Shannon zette geen tekst bij de foto, maar wel een paar toepasselijke emoji's:

Meest gelezen

Uiteraard sprong het web erbovenop, en deelt men nu massaal foto's van de kopie van Kylie:

Advertisement - Continue Reading Below

Dat ziet er dus niet goed uit voor Kylie... Maar er waren ook wat mensen die in de bres sprongen voor de jonge make-up mogul:

Shannon wilde echter Kylie Jenner totaal niet dissen, en laat nu via Twitter weten dat ze juist fan is van het Kyshadow-palet:

Wat denk jij? Heeft Kylie Jenner iéts te veel inspiratie uit de versie van Shannon gehaald, of is het stom toeval (veel oogschaduwpaletten zien er immers hetzelfde uit...)?