Briljante truc! Zo rock jij twee verschillende beautylooks op één festival

​Zo krijg je de allermooiste festivallippen ooit en het kost je slechts een paar seconden.

Meer van Festivals
20 articles
Lowlands 2016
Festivalvoorpret: de Lowlands 2017-playlist
Rihanna drinkt bier
Lowlands-voorpret: wat drinken we op de camping?
Buitenfestivals zijn gezond voor je

Zomerfestivals vragen om een knappe beautylook waar je dag én nacht de show mee steelt. Want als je op een festival bent, wil je je het liefst nergens druk om maken – behalve om bij welk podium je nu weer gaat dansen met je vriendinnen.

Maar stiekem is het toch wel leuk om er 's avonds net iets meer va-va-voom uit te zien dan je nonchalante daglook. En eigenlijk is de oplossing daarvoor heel simpel! Want Lancôme heeft daar het perfecte product voor: de Juicy Shaker.

Advertisement - Continue Reading Below

Van prachtig naturel naar va-va-voom

Deze gloss breng je met een sponsapplicator aan en is met één laagje licht getint én superverzorgend. Maar wil je 's avonds wat extra 'oempf' geven aan je lippen, dan breng je gewoon een tweede laag aan. En tada; je hebt direct een intensere kleur.

Extra leuk: de gloss plakt niet (ruikt wel heerlijk trouwens!) en kun je dus ook perfect als blush gebruiken. Die voegt meteen een mooi glansje toe.

More From Festivals
20 articles
Lowlands 2016
Festivalvoorpret: de Lowlands 2017-playlist
Rihanna drinkt bier
Lowlands-voorpret: wat drinken we op de camping?
Buitenfestivals zijn gezond voor je
Festivaltips: voor beginners én festivalveteranen
Briljant: inside festivaltips van een die-hard

De Lancôme Juicy Shaker komt in 13 verschillende kleuren én geuren en er is er altijd wel eentje (of meerdere natuurlijk) die bij jouw festivaloutfit past.

Winnen!

Wil jij er extra stralend uitzien op de aankomende festivals? Dat komt goed uit! We mogen namelijk 6 Juicy Shakers van Lancôme weggeven. Klik hier om direct kans te maken >

Zo breng je de lipgloss het beste aan:

Disclaimer Je kunt meedoen tot 8 september, winnaars krijgen persoonlijk bericht. Als je meedoet word je automatisch lid van de Cosmopolitan nieuwsbrief. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Dit artikel is in samenwerking met Lancôme geschreven.

Bron: Cosmopolitan NL