Worden mascara's zónder borstel de nieuwste beautymust-have?

Het internet is in de ban van deze mascara.​

Meest gelezen

De toekomst van beauty is hier, en je wimpers gaan er vast heel blij van worden. Mogen we je even voorstellen aan de Curator Lash Instrument van Hourglass...

Hourglass
Advertisement - Continue Reading Below

Ken je die Koreaanse manier van je wimpers krullen? Waarbij ze een houtje warmmaken en die teken hun wimpers aanhouden. Welnu, het lijkt daarop. Maar dan is het met mascara.

Het nieuwe foefje van Hourglass werkt als volgt. Het is een mascara zonder borstel, maar met een staafje die gemaakt is van de hoogste kwaliteit. Die doop je in de zwarte boel en vervolgens kun je ieder haartje bereiken én krullen.

Meest gelezen

Carisa Janes, oprichter van Hourglass, laat aan Teen Vogue weten:

'Unlike regular mascaras, the Curator is bristle and brush-free. The Curator lets me get as close as possible to the lash line, creating the darkest tightlining effect.'

Het team van Hourglass heeft er jaren(!) over gedaan om de innovatieve mascara te ontwerpen. Hij is dun, gemaakt stainless steel en ook nog eens gedoopt in goud. En, in tegenstelling tot een gewone mascara, die je na drie maanden moet weggooien, kun je het staafje van Hourglass jaren gebruiken en moet je soms alleen even schoonmaken met water. Handig.

De Curator Lash Instrument van Hourglass kun je hier shoppen, of even meenemen tijdens een tripje Amerika. Helaas wordt Hourglass (nog) niet verkocht in Nederland.