Waarom iedereen verliefd gaat worden op de nieuwe lip crayons van Chanel

Sienna Miller is al fan.

Meest gelezen

Crayons/potloden voor je lippen zijn hot. En ze worden nóg hotter als Chanel er ook een stel uitbrengt. Want och, wat zijn ze hebberigmakend:

Advertisement - Continue Reading Below

That sh*t cray(on)

Maar natuurlijk het belangrijkste: wat is er zo fijn aan? Welnu, de crayons zijn belachelijk makkelijk aan te brengen. En aangezien het sinds 2015 allemaal om comfort draait - kijk maar naar de mode - gaat de beautywereld ook met die trend mee.

Met de crayon omlijn je makkelijk je lippen en vult ze daarna in. Geen lippotlood en lastig gedoe met een precies matchende lippenstift meer nodig dus. Daarnaast zijn deze van Chanel ook nog eens enorm hydraterend - altijd fijn tegen die chapped lips tijdens de koude dagen - en komen ze in 12 verschillende kleuren, van roze tot rood tot paars tot nude.

Meest gelezen

Hoe de lip crayons er ook daadwerkelijk óp je lippen uitzien? Welnu, Sienna Miller is al fan en droeg Chanels nieuwe Crayon de Couleur Jumbo Longwear Lip Crayon in Nude naar de Golden Globes afgelopen weekend. Een plaatje, niet?

De nieuwe lip crayons van Chanel zijn vanaf nu voor € 36 per stuk verkrijgbaar op chanel.com en in de winkel. Dat wordt hollen.