Deze nieuwe glitterlipsticks van MAC wil je hebben

Zeven metallic tinten met heel veel glitters; dat belooft wat!

Meest gelezen

Voor de modeliefhebbers onder ons staat fashion month volledig in het teken van de prêt-à-portercollecties, maar we kunnen natuurlijk naar meer spieken dan alleen kleren: tijdens de modeweken worden ook de nieuwe beautytrends voor het eerst geshowd. Een gevestigde waarde backstage, is MAC Cosmetics.

Vorige week onthulde make-up artist Michael Patterson een te gekke nieuwe eyeliner, deze week is het de beurt aan Dominic Skinner, senior make-up artist voor het merk. Op zijn Instagrampagina geeft Skinner ons een sneak peek van de make-upcollectie van dit najaar en die stelt niét teleur: MAC brengt eindelijk zijn glitterlipsticks terug.

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

AW17

Goed, wat er tot nu toe over weten: de lipsticks worden momenteel gebruikt tijdens New York Fashion Week, maar wij zullen ze pas in de herfst kunnen bewonderen en kopen. Het aanbod bestaat uit zeven metallic kleuren en de textuur ziet er, ondanks de vele glitters, heel comfortabel uit.

Op prijzen en impressies is het voorlopig nog wachten. Maar houd zeker de Skinners Instagrampagina in de gaten, want hij belooft ons in de nabije toekomst enkele swatches van de glitterlipsticks.

Limited edition

Een paar jaar geleden bracht MAC al eens een limited edition van de klassieke lipstick uit. De Dazzle Lipstick Collection – die toen bestond uit 13 metallic tinten – was slechts beschikbaar in enkele landen en meteen uitverkocht. Hopelijk is het deze keer minder exclusief, want als beautyliefhebber wil je deze glitterlipsticks écht niet missen.

Bron: ELLE