MAC onthult dan EINDELIJK het 'Basic Bitch'-palet

Want er is niks mis met een 'basic bitch' zijn.

Meest gelezen

We meldden het hier eerder eind februari al: MAC lanceert een Basic Bitch-oogschaduwpalet. Toen kregen we backstage bij Milaan Fashion Week een sneak peek van de beautymust-have, maar flash forward naar juli en hij ligt al bijna in het schap.

Basic Bitches verzamelen

Nu moet je weten, het zijn van een zogenoemde 'basic bitch' is helemaal niets om je voor te schamen. Lauren Conrad is het. Reese Witherspoon. Anne Hathaway. Gewoon, van die gezellige girls next door, met wie je vrienden zou kunnen zijn. En die misschien een tikkeltje egocentrische tikjes hebben. Maar hé, wie niet?

Advertisement - Continue Reading Below

MAC stak de draak met de term door met een oogschaduwpalet te komen bomvol 'basic'-kleuren — eigenlijk gewoon kleuren die (bijna) iedereen wel mooi vindt — en die het 'Basic Bitch-palet' te dopen. Tijdens fashion week lekten er dus al wat eerste beelden uit en toen zei het make-upmerk nog dat ze niet wisten of-ie wel op de markt zou komen. Ha! Probeerden ze ons even beet te nemen.

Nadat die uitgelekte kiekjes viral gingen wisten ze bij MAC Cosmetics wel wat ze te doen stond, en hops, zie hier maar liefst 6(!) nieuwe 'Personality'-paletten, waar één dus het Basic Bitch-palet van is.

Meest gelezen

Personality Palettes

De paletten komen binnenkort in Amerika uit en gaan daar voor $39,50 over de toonbank. De andere oogschaduwpaletten hebben de namen 'Rockin' Rebel', 'Mischief Minx', 'Fashion Fanatic', 'Prissy Princess' en 'Power Hungry' gekregen, en huizen wat opvallender kleuren.

Met de Personality Palettes wil MAC voor iedere fan een bijbehorend oogschaduwpalet bieden. Kies degene die het beste bij jouw persoonlijkheid past, dus. Of kijk gewoon welke kleuren je het meeste aanstaan:

Basic Bitch
Fashion Frantic
Mischief Minx
Prissy Princess
Power Hungry

Wanneer de Personality Palettes van MAC Cosmetics in de Nederlandse (online) schappen liggen is nog niet bekend.