Make-uptrend 2010: lipliner

Och heden. De lipliner is terug van héél lang weggeweest. Trendsetter: Mary-Kate Olsen.

We hadden 'm ver, héél ver, weggestopt. De gedachte aan het lijntje waar Pamela A. groot mee is geworden. Het lijntje waar we zelf de middelbare schooltijd liptuitend mee door de gangen rondhupsten.

 

De tint-op-tint (lees: lipstick en lipliner in dezelfde kleur) was destijds nog redelijk aanvaardbaar. Ook al was het zorgvuldig ingekleurd houden van de lippen een kleine dagtaak. Maar dan dat andere lijntje. Die gitzwarte omlijsting van de mond. Toch niet iets waar we met veel trots op terugkijken. Laat staan van dachten dat-ie weer naar het straatbeeld terug zou keren.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Helaas. Wie wie we ook spreken (visagisten, beautyredacteuren van collega-magazines), niemand ontkracht het. Neen, de lipliner is terug. En wordt in 2010 een grote trend.

Wat zijn de kapseltrends voor 2010? Kijk hier >

 

Zie daar de eerste trendgevoelige celeb: Mary-Kate Olsen. Afgelopen week stond ze voor de camera met, inderdaad, heftig gestifte lippen, waar duidelijk een randje omheen zit. Wij zeggen: wen er vast aan. Over een halfjaartje, ongeveer, zult ook u de lipliner weer ter hand nemen...

 

Liever een subtiel gekleurde mond? Kijk hier! >