Flawless skin alert: dit is de foundation van Kendall Jenner en jij kunt 'm testen

ELLE zoekt testers voor de nieuwe, ultralichte Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh Makeup SPF 30 Foundation!

Meer van advertorial
20 articles
ELLE testte de nieuwste Estée Lauder-foundation
Had jij ook een Buddha to Buddha-armband?
Bij Sissy-Boy koop je alles voor je kerst
Elle NL + Sissy-Boy

SPONSORED

Ben jij ook al een tijd op zoek naar de perfecte foundation die eruitziet alsof je niets draagt maar tegelijk wél zorgt voor een gezonde, egale teint? Estée Lauder lanceert een nieuwe, uiterst vloeibare foundation. Ultralicht maar superdoeltreffend, perfect voor dé ultieme nudelook – in 18 verschillende tinten. Je maakt kans om deze nieuwe foundation te testen! Maar liefst 20 mensen mogen deze nieuwe nude foundation testen én je mag het flesje ook nog eens houden. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen? Je ervaringen met de foundation met ELLE te delen.

Estée Double Wear Nude Water Fresh Makeup SPF 30 Foundation
Advertisement - Continue Reading Below

Flawless

Estée Lauder Double Wear Nude Foundation is verrijkt met een ultralichte formule die optimaal hydrateert en aangenaam aanvoelt, voor een gladde en egale teint. En ook nog eens met een SPF 30 die de huid beschermt tegen uv-straling. Bovendien volgt deze foundation de beweging van de huid en houdt hij, net zoals de andere producten in de Double Wear-collectie, extra lang: de huid voelt tot 24 uur lang fijn aan en de foundation vlekt en klontert niet. Perfect voor als je 's avonds nog door moet naar een feestje of etentje.

Sla je slag

Als testpanellid kun je nu vast de egale en perfect natuurlijk ogende teint ervaren. Kwestie van hier klikken en je gegevens invullen. Let wel: het aantal testplaatsen is beperkt, je krijgt bericht als je geselecteerd bent.

De nieuwe Double Wear Nude Foundation is exclusief verkrijgbaar in 18 kleurechte tinten bij alle Estée Lauder-verkooppunten en via esteelauder.nl.