Don't try this at home: 4 extreme beautylooks

​Of eigenlijk moet je ze wel proberen. Als je durft. En er zin in hebt. En de nodige risico's met liefde wil lopen. Want het is FEEST en het mag!

Bron: ELLE

Advertisement - Continue Reading Below

De rode ogen van Barbara Bui

Kijk, deze make-up-do geeft de term 'rode oogjes' een heel nieuwe dimensie. En ze mogen al vóór je het feestgedruis induikt.

Om het chic houden - geen uitgesmeerde vage rode bende - zet je een strakke lijn op je ooglid met potlood en werk je het daarna af met transparante gloss. Bij MAC aben je aan het goede adres voor de benodigde tools.

Tip: let op je mascaragebruik om de boelin balans te houden. En als het een tandje minder fel mag, kies bordeauxrood.

Advertisement - Continue Reading Below

De high-tech wimpers van Emporio Armani

BAM! En dát alle ogen op je gericht zijn. Het kan ook iets minder neon-fel dan deze handgeschilderde fluogele nepwimpers. Met bijvoorbeeld een lekkere gekleurde mascara in groen, die je over je zwarte mascara alleen op de punten aanbrengt.

Advertisement - Continue Reading Below

De zilveren puntnagels van Charlotte Olympia

Dit is er echt eentje voor ijskoninginnen. In a good way. Niet alleen vanwege het zilver - want hallo pittige puntnagels.

Tip: zorg dat de punt precies boven het midden van de nagel uitpriemt. En om te voorkomen dat je nagels halverwege het groeiproces afbreken, is er een helpende hand (pun intended) zoals deze van Sally Hansen.

Advertisement - Continue Reading Below

Vaccarello's cat-eye van juwelen

Niet zo goed met een strakke rode lip? Leef je dan uit met nep-diamantjes. Want, waarom niet? Opplakken kan met wimperlijm. Of probeer deze glimmers, geschikt voor de huid.