De lak onder de lakken zorgde vijftig jaar geleden voor een revolutie op stylinggebied. Betekende fixatie voorheen een stug, hard en onnatuurlijk ogend kapsel, met Elnett bleef het haar beweeglijk, soepel en mooi glanzend. Geen wonder dat deze haarspray nog steeds favoriet is onder velen.

Elnett zit al vijftig jaar bovenop de trends. Raakte er een bepaald kapsel in de mode, ontwikkelde de golden oldie meteen een passende lak. Afgelopen decennium verschenen er regelmatig limited editions, gekoppeld aan mode en haute couture vormgegeven door lokale designers. In Nederland kreeg Sheila de Vries ooit de eer en recentelijk Mattijs van Bergen nog, die ‘n little black dress op het busje schetste.

ABBASSADRICES

Wie jarig is trakteert, en Elnett doet dat door ons een geweldige campagne voor te schotelen. Vincent Peters kiekte vier ambassadrices van L’Oréal: Claudia Schiffer, Laetitia Casta, Diana Kruger en Freida Pinto. Op de prachtplaatjes zijn ze te zien in een filmische setting, allen voorzien van retrocoupes geïnspireerd op haartrends van vijftig jaar geleden. Gefeliciteerd!

Meer feestelijk beautynieuws >