Gwen mag zich nu bij het selecte groepje van onder andere Beyoncé, Rachel Weisz, Jennifer Lopez, Freida Pinto en Diane Kruger van de L’Oréal ambassadeursfamilie rekenen.


KUNST
In een officieel persbericht verklaart Global Brand President van L’Oréal Paris Cyril Chapuy waarom de keus op de No Doubt zangeres viel. ‘Gwen is een verbluffende artieste met gedenkwaardig talent. Ze tilt schoonheid naar een ander niveau, ergens tussen stijl en kunst. Ze is zonder twijfel een moderne muze van haar tijd. We zijn trots haar in ons team op te nemen’, aldus Chapuy.

Wowsa! Het campagnebeeld van Natalie Portman voor Dior al gezien? >

Miss Stefani-Rossdale doet het niet bepaald rustig aan. Tussen al het werk voor haar modelabels L.A.M.B en Harajuku Lovers, de opnames van het nieuwe album voor No Doubt en de speeltuinbezoekjes en shopping sprees met zoontjes Kingston en Zuma, vond ze toch nog een gaatje om te poseren voor L’Oréal Paris. Met dit mooie kiekje tot gevolg.


GELUKSVOGEL
‘Ik kan niet geloven dat ik één van de L’Oréal Paris ambassadeurs ben’, liet de No Doubt zangeres in het persbericht weten. ‘Het werken met deze moderne en getalenteerde groep mensen is echt fantastisch. Ik ben een geluksvogel’.


Zien! Gwen ontwierp ook een bugaboo in de stijl van haar nieuwste L.A.M.B-collectie >