Wie sleepten er een Golden Globe in de wacht? >

Het is echt waar. Black Swan-ster Mila Kunis kreeg van haar huidspecialist Scott-Vincent Borba een peperdure gezichtsbehandeling. De zogenaamde HD Diamond and Ruby Peel kost een whopping 7.000 dollar – zo’n 5.244 euro – en is ontwikkeld door de huidspecialist zelf.

ECHTE DIAMANTEN EN ROBIJNEN
Mila – die voor de Golden Globe van Beste Vrouwelijke Bijrol was genomineerd – wilde er tijdens de awardshow ‘stralend’ uitzien. Dat deed ze ook, letterlijk.

In de dure gezichtsbehandeling zitten namelijk echte diamanten en robijnen. De diamanten zorgen volgens Borba voor een ‘tropische glans’ en in de robijnen schijnen antioxidanten te zitten die de huid beschermen.

‘Ik doe deze behandeling niet alleen op Mila’s gezicht, maar ook op haar armen, nek, decolleté en de bovenkant van haar handen. Eigenlijk op elk deel van de huid die ontbloot is in haar jurk,’ verklapt Borba aan InStyle. Een dure grap dus.

Wie droeg wat tijdens de Golden Globe Awards 2011? >

IJSBLOKJE?
Maar er is meer. De huidspecialist laat Mila tijdens de facial op een ijsblokje zuigen. Dit schijnt ervoor te zorgen dat puffiness verdwijnt. Ach, het blijkt te werken. De 27-jarige Mila zag er tijdens de Golden Globes-uitreiking gisteren stunning uit.

Net zo’n huidje als miss Kunis krijgen? Huidspecialist Scott-Vincent Borba heeft een website met tips & tricks en nog meer fijns. Het checken waard.