Never change a winning team moet Giorgio Armani gedacht hebben en zo bombardeert hij Megan Fox ook tot het gezicht van Armani Code Women.

Zien! Megan in de nieuwste beautycampagne van Armani >

VERLEIDING
Na campagnes voor Armani Jeans, Armani Underwear én Armani Cosmetics mocht Megan Fox(y) nu afreizen naar Californië om daar de nieuwe plaatjes voor het parfum Armani Code te schieten.

Samen met een fijn manspersoon kijkt de actrice – inclusief chique zwarte bob – op de nieuwe kiekjes weer eens bevallig in de camera. En ja, ze ziet er weer irritant mooi uit.

Oscarwinnares Natalie Portman is het nieuwe gezicht van Miss Dior Chérie >


Giorgio Armani roemde de 24-jarige ster eerder om haar jonge, verleidelijke uitstraling en energie. Niet verwonderlijk dus dat het Italiaanse modehuis deze capaciteiten goed uitbuit.

In een enorm laag uitgesneden zwarte pailettenjurk en met een flinke laag rode lippenstift brengt Megan het nieuwste parfum verleidelijk aan de man. Vanaf deze maand kun je de kiekjes in de bladen spotten.

PS - Net gespot: een nieuw filmpje van Megan voor – uiteraard – Armani! De donkere schone kronkelt in louter jeans door het beeldscherm. Ach, bekijk hieronder zelf het filmpje van Megan Fox voor Emporio Armani en Armani Jeans s/s 2011