Op de Bobbi Brown Facebook-pagina kun je naast het lezen van nieuwtjes en productinfo, ook direct specifieke tips en tricks krijgen voor de perfecte smokey eye, de juiste kleur foundation of ultieme partylook. Het Bobbi Brown-team staat voor haar Facebook-fans klaar om zo snel mogelijk te reageren met professioneel make-upadvies.


Vind jij het ook zo leuk dat Bobbi Brown nu een Nederlandse Facebook heeft? Maak van je hart dan geen moordkuil. Laat via de vind-ik-leuk-button – what’s in a name? – bovenaan de Facebook-pagina weten dat je fan bent en laat een post achter waarin je uitlegt waarom. Je blijft dan niet alleen op de hoogte van alle ins en outs van je favoriete make-upmerk, maar maakt ook nog eens kans op hysterisch mooie prijzen.


MAKE-UPSCHOOL
Samen met ELLE.nl selecteert Bobbi Brown vijf reacties die een plekje in een Bobbi Brown make-upschool verdienen (met goodiebag achteraf, samen t.w.v. € 100). Daarnaast wordt tien keer het boek van Bobbi Brown Make-up Manual weggeven en ontvangen twintig Bobbi Brown-fans de New Lash Glamour Extreme Lengthening Mascara. Dus hop, naar de Facebook-pagina!


Leuk: we mogen ook alvast een tipje van de sluier oplichten over dé nieuwste Bobbi Brown-producten. Bobbi vernieuwde namelijk haar nummer één beautygeheim...


CORRECTORS & CREAMY CONCEALERS
Voor deze zomer nam Bobbi haar Correctors en Creamy Concealers uitgebreid onder de loep en verbeterde daar waar mogelijk de formule om een nóg perfectere dekking te geven en donkere kringen nog beter te neutraliseren.

‘Deze nieuwe formule geeft je een snelle en een perfecte dekking. Terwijl hij rijk en romig van textuur is, voelt de Concealer niet dik aan – hij is eenvoudig aan te brengen en mengt zich soepel met je natuurlijke huidskleur’, aldus de make-upartiest herself.


HOW TO
De vernieuwde Correctors en Creamy Concealers in huis? Zo pas je Bobbi Browns beautygeheim tegen donkere kringen toe.


Bereid je gezicht voor met Hydrating Eye Cream voor een frisse en gehydrateerde huid. Dit zorgt er tevens voor dat de Concealer evenredig aangebracht kan worden. Breng vervolgens de Corrector met een kwast zo dicht mogelijk tegen de wimperlijn en onder de binnenste ooghoek aan. Dep de corrector zachtjes in de huid met je vingertoppen. Breng daarna een laagje Creamy Concealer aan die één tint lichter is dan je natuurlijke huidskleur. En gebruik Bobbi Browns Pressed Powder voor een plooivrije en langdurige dekking.