Het lijkt haast wel of alles wat Kate aanraakt in goud veranderd. Ook het filmpje van Dior Addict Lipstick is om te smullen. Het 37-jarige model is het levende voorbeeld van immortaliteit. Nu ja, bijna dan.


ADDICT
Op de deuntjes van jaren tachtig-helden Duran Duran zien we Kate Moss zichzelf aankleden in een luxe, met kleding bezaaid, 17e eeuws appartement in Parijs. Met haar cat eye oogmake-up en haar perfecte, met Dior Addict Lipstick, gestifte roze lippen reist het topmodel vervolgens van een chic modefeest naar de Dior s/s 2011-show. En dat alles in een filmpje van slechts anderhalve minuut.


Nog meer heerlijk kijkvoer: Arizona Muse voor YSL >


GALLIANO MISSING
Een klein meesterwerkje dus, tjokvol heerlijke en stikjaloersmakende beelden. Wel ontbreekt voormalig Dior-ontwerper John Galliano in het filmpje. In eerste instantie dachten we dat we zijn glimp waren misgelopen in de shots van de catwalkshow, maar na nadere inspectie blijkt de pas ontslagen ontwerper écht niet in het filmpje te bekennen. Is hij eruit geknipt of was er bij voorbaat al geen rol voor hem wegelegd?


Hoe dan ook, deze reclame mag wat ons betreft de hele commercial break vullen.


Bekijk ‘m snel zelf...