Het klinkt als een vakantie uit een potje. Biotherms nieuwste verzorgingslijn SKINERGETIC belooft de strijd aan te binden met tekenen van vermoeidheid voordat ze tekenen van veroudering worden. De combinatie van concentraat en crèmes toveren al na een paar weken een frisse en stralende teint tevoorschijn, zorgen voor gladdere gelaats trekken en verzorgen je huid intens.

De heerlijk geurende, frisse lijn bestaat uit een concentraat – Energy Up – dat voor 99 procent van natuurlijke oorsprong is, een dagverzorging – Anti-Ox – en een nachtverzorging – D-Tox –, beide voor 97,5 procent van natuurlijke oorsprong, stuk voor stuk zonder parabenen, zonder kunstmatige kleurstoffen en zonder minerale oliën.

Het geheim? Actieve extracten van fruit en groenten. Zo is het extract van jonge broccolischeuten in het concentraat een van de krachtigste ingrediënten om de huid te beschermen tegen vermoeidheid. En versere cosmetica bestaat niet, want je voegt het zelf op het laatste moment toe aan het concentraat. De fruit- en plantenextracten in de dagcrème beschermen overdag tegen invloeden van buitenaf en dankzij de nachtverzorging met thee en zaden krijgt je huid optimaal de kans zich te herstellen.

BELOOFD IS BELOOFD
Vijftien ELLE-lezeressen mochten SKIN∙ERGETIC uitproberen om te kijken of de producten echt doen wat ze beloven. Na een paar weken smeren mochten de ELLE-testers hun bevindingen onlangs op het hoofdkantoor van Biotherm uit de doeken doen.

ELLE.nl was erbij. Zie hieronder het uitgebreide videoverslag van hun ervaringen.

ZELF OOK PROBEREN?

Vraag nú een gratis sample van SKIN∙ERGETIC aan bij Biotherm >

SKIN∙ERGETIC van Biotherm is verkrijgbaar bij de parfumerie, kijk voor meer info op www.biothermskinergetic.nl.

VIDEO: ELLE-TESTERS BIJ BIOTHERM