Versace introduceert voor deze zomer Vanitas; een ultiem vrouwelijk parfum met model Lindsey Wixson als ambassadeur.

HOE RUIKT ‘IE?
De nog vrij jonge parfumeur Dora Baghride Arnaud ontwierp 'm. En tijdens haar vakantie op Tahiti raakte ze geïnspireerd door de tiarebloem; die ze vervolgens gebruikte als ingrediënt voor het hart van het parfum. Resultaat? Een oppervrouwelijke, bloemige geur.

Leuk: de tiarebloem vormt in Tahiti onderdeel van een eeuwenoud ritueel bij vrouwen. Draag je de bloem op je linkeroor, dan is je hart al veroverd. Draag je ‘m rechts, dan is je hart nog ‘vrij’. Handig!


ODE
Vanitas is niet zomaar een parfum. Versace brengt met deze nieuwe geur een ode aan haar Haute Couture Atelier-collectie. Én aan de Vanitas-boekencollectie van Gianni Versace, waarin hij zijn persoonlijke designhoogtepunten verzamelde.

LINDSEY WIXSON
Apetrots zijn ze bij Versace op het nieuwgestrikte gezicht voor het parfum; het succesvolle upcoming model Lindsey Wixson. Op het campagnebeeld kijkt Lindsey over haar schouder heen in de lens; een houding die het design van de flacon symboliseert – met een afgeronde hoek alsof het de schouder van een vrouw betreft.

Et voilà: wij hebben backstagebeelden van de fotoshoot! Bekijk de slideshow hier >


Vanitas Versace Eau de Parfum kost € 75 voor 50 ml en er is ook een bad- en bodylotionlijn verkrijgbaar.

Versace's a/w 2011-collectie al gezien? >