Het gonsde al een tijdje van de geruchten bij Hugo Boss. Zo werd acteur slash zanger slash model Jared Leto afgelopen oktober al tijdens opnames voor het Duitse merk gespot. Gisteren kwam het hoge woord er op Twitter uit: hunky Jared is het nieuwe gezicht voor niet één, maar twee Hugo Boss-geuren.

Nog zo’n goede combi: Jude Law en Dior Homme >

Binnenkort schittert de alleskunner zodoende in maar liefst twee campagnes. Dubbel genieten dus. Het gaat om het nieuwste mengsel van Boss, Hugo Just Different en Hugo Man, waarvan Jonathan Rhys Meyers voorheen het gezicht was.

BUH-BYE HANENKAM
Jareds rocklook – de blonde hanenkam en zwarte eyeliner – hebben meteen plaats gemaakt voor donkere lokken en een zwart pak. Goede opknapbeurt, zeggen wij.

We kregen afgelopen herfst zelfs al een sneak peek van de Boss-commercial. In New York werd de Thirty Seconds To Mars-zanger gekiekt tijdens opnames ervan, waar ook acteur Gerard Butler even een kijken kwam nemen.

Jared zelf heeft zijn praatje voor Hugo Boss ook alvast klaar. ‘Hugo inspireert mannen om succes te hebben door middel van creativiteit, wat ik zelf ook altijd heb nagestreefd in mijn carrière.’ Aldus de 39-jarige acteur.

Vooruit dan, nog meer man candy: Orlando Bloom voor Boss Orange >

Hugo Just Different en Hugo Man worden aanstaande juli gelanceerd, waarna ook de commercials wereldwijd op de buis zullen verschijnen.