Geen betere hotspot om jezelf zomer- en strandklaar te maken; in het Eden Roc Renaissance op Miami Beach is de aller-, allereerste ELLE Spa geopend. Het team achter de nagelnieuwe verwenplek lijkt namelijk precies te weten wat wij willen. Zo luidt één van de slogans: ‘We believe in your right to fall asleep during your treatment.’ Amen.

POLISHED TO PERFECTION
Wat ons te wachten staat? Een enorme berg massages, belachelijk luxe facials voor een huidje à la Kate Bosworth en een mani-pedi waar je ‘u’ tegen zegt. Om nog maar niet te spreken over de Polished to Perfection-behandeling, waarbij je van top tot teen onder handen wordt genomen met een heerlijke organische scrub die de huid heelt.

Goed verwenadresje dichtbij huis: The Wax Bar in Rotterdam >

Een tripje met je lief aan ’t plannen? Je kunt bij de ELLE Spa ook de VIP Suite boeken met uitzicht op de oceaan, een oversized whirlpool, XL-douchekoppen, voetbadjes en kingsize bedden. Dé grote klapper: The Oceanview Cabana. Enorme kamers op ’t dak van het resort met enorme ramen rondom die uitkijken op de helblauwe Atlantische Oceaan. Dat heerlijke op-een-onbewoond-eiland-gevoel zonder nare beesten, vieze tentjes en ’t eten uit blik dus.

Benieuwd geworden? Click away op: www.edenrocmiami.com.