Ha! Het schap der parfums heeft er een nieuw exemplaar bij, getiteld CK One Shock. Calvin Klein mikt met deze variant van de befaamde CK One op de jongere, geurbewuste mensch.


CK TWO?
Zeg je CK One, dan zeg je unisex. Maar – suprise, surpriseShock schuiven we dit keer niet in het gezamenlijke toiletkastje. Het luchtje heeft een aparte versie voor hem én haar. De vrouwenversie geurt naar passiebloem, roze pioen, narcis, jasmijn en een vleugje chocola. De mannenversie heeft verdomd veel ingrediënten die in een keuken niet zouden misstaan. We noemen: komkommer, peper, kardemom, zwarte basilicum, muskus en lavendel.


Ook Yves Saint Laurent komt met een nieuw parfum >


NIEUW GLIMMEND JASJE
Nieuw luchtje, nieuw jasje – zelfde postuur. Het Shock-flesje heeft precies dezelfde vorm als het oude, vertrouwde CK One-flesje, maar heeft wél een nieuwe kleur. Zwart voor de mannen, wit voor de vrouwen, beide hebben een glimmend laklaagje. Plus: een groen en roze gekliederd ‘Shock’ op de voorkant.


Vanaf september vind je het parfumduo in de winkels. CK One Shock komt in drie formaten – 50 ml, 100 ml en 200 ml. Voor de kleinste betaal je naar verwachting € 30 – voor de grootste € 45.


Zin in een zomers elixer? Paul Smith heeft een Rose Summer Edition >