GESCHIEDENISLES
In 1992 ontwikkelde Thierry Mugler het parfum Angel Eau de Parfum. De geur was gebaseerd uit een jeugdherinnering en droom van de ontwerper en geïnspireerd door zoete lekkernijen.

Nu, bijna 20 jaar later, heeft Mugler Angel vernieuwd op de beautymarkt gebracht, als Angel Eau de Toilette. Maar! Laat je niet misleiden door de benaming. De vernieuwde versie is niet slechts een lichtere versie van de Eau de Parfum, maar bevat een aantal nieuwe ingrediënten: roze peperkorrels, cederhout en witte muskus.

Ook Jil Sander vernieuwt het befaamde parfum Sun >

HOE RUIKT ‘IE?
Het hart bestaat onder andere uit pure chocolade, vanille, meloen, perzik, Jasmijn, honing, karamel en sandelhout. Door de toevoeging van de extra geurnoten, is Angel Eau de Toillette wel degelijk frisser en minder zwaar, maar de geur blijft vrouwelijk, romig en sensueel.

STERRENSTOF
Thierry Mugler en sterrenvormige parfumflesjes zijn onlosmakelijk. Voor elk reukwater dat de ontwerper op de markt heeft gebracht, is ’n ster het middelpunt van de fles. Zo ook bij Angel Eau de Toillette: de ronde, blauwe fles wordt als het ware omarmd door een zilveren, vallende ster.

Ka-ching! DKNY brengt een peperduur parfum op de markt >

THIERRY’S ENGEL
Het campagnebeeld wordt gesierd door de Latijns-Amerikaanse Eva Mendes, die zwoel en begeerlijk poseert met het flesje quasinonchalant in de hand. Eva is zelf ook verkikkerd op het reukwater: ‘Als je er eenmaal aan toegeeft, word je verliefd op Angel en draag je het je leven lang.’

Angel Eau de Toillette van Thierry Mugler is vanaf eind augustus te koop in de betere parfumerie vanaf € 60 voor 40ml.