Dag diepzwarte smokey eye, hallo warmbruine oogmake-up. Voor deze zomer koos Peter Philips, creatief directeur van Chanel Make-up, voor bronskleurige tinten – vooral mooi op een zongebruinde huid. Voor de ogen betekent dit een zachte, verleidelijke blik en voor de wangen een zomerse goudkleurige glans. Picture that in de mix met intens koraalrood of zachte natuurtinten op de lippen en nagels en je hebt het beeld voor ogen dat Philips bedoeld heeft.

Ook nieuw: Clinique Chubby Stick-oogschaduw >

 
SUMMER SUMMER SUMMERTIME
Vanaf 4 mei ligt Summertime de Chanel in de beautyschappen, maar we stellen de hoofdrolspelers alvast even aan je voor.

 
> Op de wangen: Harmonie Poudre de Soleil. Vijf geconcentreerde kleurnuances in één doosje met in elkaar overlopende huidtinten, bestrooid met goud. Om geen huidskleur buiten te sluiten komt Harmonie Poudre de Soleil in twee intensiteiten met als hoofdkleur roze (Sable Rose) of perzik (Sable Beige).

 
> Op de ogen: Ombres Contraste Duo. Een oogschaduwsetje bestaande uit een stralende beigetint en een intense donkerbruine kleur. Crayon Yeux Brun Intense (een bijpassend donkerbruin oogpotlood) en Crayon Khol Pêche Cuivré (een romig, beigekleurig potlood voor een highlight aan de binnenste ooghoek) maken de look af.

 
> Op de lippen: Rouge Coco Shine – Chanels succesvolle hydraterende lipstick met natuurlijke glans – in twee nieuwe tinten; Empreinte (zacht beige met transparante glinstering) en En Vogue (een gebruinde tint). En ook voor de gloss Lèvres Scintillantes bedacht Philips twee nieuwe paarlemoernuances; Sirocco (beige) en Calypso (dieporanje).

 
> Op de nagels last but not least: de drie nieuwe telgen in de Le Vernis-collectie. Meet Holiday (pittig oranje), Delight (brons met veranderende weerspiegelingen) en Island (Beige Doré Nacré).

Voilà, alle nieuwe oogschaduws voor voorjaar/zomer 2012 op een rij >