Het newly divorced model ging namelijk in niets dan een likje bodypaint op de kiek voor het jubilerende make-upmerk Astor, waar ze het gezicht van is. Looking stunning as always. Heidi slingerde vervolgens zelf het eindresultaat het wereldwijde web op. ‘I had another fun photo shoot for Astor celebrating color!’ tweette de 38-jarige moeder van vier.

PASSIE VOOR PAINT

Waarom Miss Klum zo gewillig uit de kleren ging? Ze had de sexy advertentie immers niet nodig om na haar scheiding van Seal weer aan de man te geraken. Een nieuwe lover sloeg ze al veel eerder aan de haak in de vorm van Thomas Hayo. Welnu, Heidi heeft gewoon een kleine passie voor bodypaint. Het was dan ook niet de eerste keer dat ze haar kleding inruilde voor een tubetje verf.

‘This was probably close to the 13th time I’ve been body painted by her,’ liet de voormalige Victoria's Secret Angel weten via haar blog. En met ‘her’ doelt ze op make-upartiest Joanne Gair. ‘It took 12 hours for Joanne to complete my look … it’s a living piece of art that I’m so honored to be a part of… however, I get so sad when it all gets washed down the drain!’ Eens gezellig een middag vingerverven met Heidi? Ze verloot deze week een meet & greet met zichzelf via eBay in het kader van het goede doel Bright Pink. Check ebay.com/heidiklum.

Heidi Klum geeft advies >