Na talloze voerproefjes en jaloersmakende zomerfoto’s is-ie dan nu eindelijk daar: de Dior Addict-video mét Daphne Groeneveld in de hoofdrol.

 
NIEUWE GEUREN
Even uitleggen. Dior heeft aan haar Addict-lijn twee nieuwe geuren toegevoegd, de Eau Fraîche en de Eau Sensuelle. De Eau Fraîche en Eau Sensuelle zijn in vergelijking met de Dior Addict Eau de Parfum bloemiger en frisser, waardoor je tijdens de warme maanden flink aan het spritzen kunt slaan. Bij twee nieuwe reukwaters hoort natuurlijk ook een nieuw boegbeeld, dus zie daar: Daphne Groeneveld.

 
DIOR ♥ DAPHNE
De 17-jarige Nederlandse kroop voor de lens voor een campagneshoot en -video. Gehuld in sixties-bikini, met cat-eye-zonnebril op de neus en strohoed op het hoofd dartelt Daphne over het strand en de boulevard in Saint-Tropez. En poef! In de volgende scène in een rood rokje en zwart shirt. En tja, een stel fijne manspersonen kan natuurlijk ook niet ontbreken. De Zweedse Jonas Åkerlund – die ook achter Lady Gaga’s Telephone zat – regisseerde de commercial en de campagnefoto’s zijn geschoten door de befaamde Tim Walker. Smullen dus.  

Snif, snif. Dior heeft nu nagellak mét parfum >

Dior is in ieder geval in haar nopjes met Daphne. ‘Ze is jong, fabulously prachtig en interesseert iedereen die op haar pad komt,’ jubelt een woordvoerder van het modehuis in de persverklaring. ‘Net zoals zij, bezit de magische setting van Saint-Tropez een onverklaarbare je ne sais quoi.’ Zo, steek die maar in je zak.

 
Als kers op de taart lanceerde Dior ook een online magazine van de kersverse Addict-reukwaters. Backstagebeelden, filmpjes, een stappenplan voor Daphne’s make-uplook; je vindt ’t er allemaal. Wij zijn al, eh, verslaafd.  

 
De nieuwe Dior Addict-geuren zijn vanaf eind juni te koop.

 
DAPHNE GROENEVELD VOOR DIOR ADDICT

youtubeView full post on Youtube