P-P-P-POKER FACE
Over Lady Gaga’s eerste parfum Fame is al veel – heel veel – geschreven. En tja, het is dan ook geen doorsnee reukwater met z’n zwarte substantie en ‘n extract van Gaga’s bloed in de formule. Oh well. Van het campagnebeeld – dat werd geschoten door Steven Klein – hadden we dan ook niets anders dan een wacky en opvallend plaatje verwacht. Bingo. De zangeres is naakt en kleine mannetjes bedekken haar lichaam en, eh, edele delen.

Op haar Twitter-pagina schrijft Gaga over het kiekje: ‘I won’t lie I’m a bit nervous. its been a while since i’ve shared some work with you. But i’m so proud of Steven I, we really did not sleep!’ Wij snappen ‘t wel. Wanneer je alle gekke outfits al gehad hebt zit er niets anders op dan naakt te gaan. Fame ligt vanaf september in de beautyschappen.

Bevestigd! Lana Del Rey voor H&M >

MON SHU GIRL
Karl Lagerfeld die een samenwerking aangaat? Shocking (ahum). Der Kaiser mixte erop los en komt met een make-upcollectie met Shu Uemura, genaamd Mon Shu Girl. Toch komt de collab niet helemaal uit de lucht vallen. Karl Lagerfeld gebruikt de make-upkleuren van het Japanse beautylabel al sinds jaar en dag voor zijn schetsen, portretten en politieke cartoons.

 
De twee komen nu met een wel heel gezellig filmpje op de proppen waarin Karl de ‘Mon Shu Girl’ creëert. Natuurlijk zie je ook gelijk een razendsnelle – één keer knipperen en je mist het – preview van de make-upcollectie van Karls hand.  

youtubeView full post on Youtube