In een duizelingwekkende gouden Gucci-robe, met die jaloersmakend golvende blonde lokken, schittert Blake in Gucci's nieuwste parfumcommercial voor Gucci Première.


RODELOPERMOMENT
De tijdloze glamour van Hollywood werd door regisseur Nicolas Winding Refn – die ook Gucci’s korte film met Blake in de hoofdrol schoot – gebruikt als inspiratiebron, omdat Gucci’s nieuwe reukwater ‘een uitnodiging is om je eigen rodelopermoment te omarmen’. De gloednieuwe geur is dan ook geïnspireerd op de Gucci Première Haute Couture-lijn, die in 2010 gelanceerd werd op het Cannes Film Festival.


Blake Lively is Gucci’s nieuwste boegbeeld >


Blake, de Deense regisseur Nicolas Winding Refn en het Gucci-team togen naar de historische Sheats Goldstein Residence, één van de meest beroemde locaties in Beverly Hills. Met een fabelachtig uitzicht over Los Angeles, zien we in de prent Blake die zich aan het voorbereiden is voor een grote filmpremière. In de korte Gucci Première-film, die voor het eerst wordt vertoond op het Filmfestival van Venetië, zien we hoe het verhaal afloopt.


Voor nu laten we je achter met de korte preview. Ook zeer oogstrelend, vinden wij zo…

youtubeView full post on Youtube