Leuk, zo’n bloemenkrans in je haar, maar aankomende herfst doet een bescheiden zwart leather look haarbandje het toch wat beter bij een fris herfstig kapsel. Helemaal als-ie van de hand van een modeontwerper is. Laten we zeggen, Christopher Kane

               
COLLABO
Dat de British-based designer wel pap lust van leer konden we zien tijdens zijn a/w 2013-show in Londen. Van lederen riempjes tot lederen mouwtjes, als het aan Christopher Kane ligt dragen we aankomende herfst donkere tinten bezet met een boel lederen details. Geen tot aan de nok toe gevulde portefeuille? Ook de gewone mensch komt de winter door met deze lederen haarband van Kane. Gratis. Ja heus. De van origine Schotse modeontwerper ontwierp namelijk speciaal voor beautylabel Tigi een lederen haarband. Geen ongewone samenwerking, Kane is al tijden fan van het beautymerk en maakt dan ook graag gebruik van Tigi backstage bij zijn catwalkshows.

            
Vanaf september krijg je bij aankoop van twee Catwalk by Tigi-haarproducten zo’n kek lederen Christopher Kane voor Tigi-haarbandje gratis. Let wel, je dient hiervoor wel even een tripje richting Londen, Parijs of New York in te plannen. Gut, wat vervelend nou. Check Tigihaircare.com voor alle salons.

       
Voor Topman hoef je in elk geval binnenkort níet meer naar Londen