Niet alleen wij zijn dól op beautylabel MAC. Menig Amerikaans modelabel zet haar catwalkmodellen al jarenlang in de MAC-maquillage. Het beautylabel verlegt haar grenzen en sponsort vanaf heden ook de nagellak voor flink wat Europese catwalkshows.

YUNG RAPUNXEL
Maar het cosmeticalabel stort zich niet alleen in de catwalkshows in Londen, Milaan, Parijs en New York. Neen, op 6 september trapt MAC (ook wel bekend als de koningin der samenwerkingen) de New York Fashion Week af met een Fashion’s Night Out-optreden van Azealia Banks, die overigens niet geheel toevallig ook werkt aan een eigen donkerpaarse lipstick genaamd Yung Rapunxel. Maar niet alleen Azealia Banks krijgt haar eigen make-up, ook Carine Roitfeld komt een eigen MAC-collectie bestaande uit maar liefst 23 stuks welke vanaf oktober internationaal verkrijgbaar is. En zo begint MAC langzamerhand de wereld te domineren. Althans, de modewereld dan.

      
Dat allemaal wordt toegevoegd aan het al gigantische assortiment van MAC, zoals deze 65 nieuwe lakken die vanaf september verkrijgbaar zijn