Fjoew, er kan weer opgelucht adem gehaald worden. Waren we daar toch héél even bang dat Kristen Stewart de laan uit was gestuurd door modelabel Balenciaga (met als reden haar slippertje met regisseur Rupert Sanders), maar vandaag werd bekend gemaakt dat er niets aan de hand is. In een persverklaring over Balenciaga's nieuwste parfum Florabotanica (waar Kristen het gezicht van is), laat het luxehuis weten: ‘Balenciaga’s muze Kristen Stewart zal ook verschijnen in de nationale printcampagne aankomende herfst daar haar rebelse stijl perfect bij de Florabotanica-geest past’.

        
TEAM GUY WHO ALMOST HIT BELLA WITH A CAR
Dus iedereen die zich ook maar een beetje zorgen maakte om Kristens carrière na haar kortstondige verdwijning en haar afwezigheid in het officiële campagnefilmpje, kan weer met een gerust hart verder leven. Ténzij je natuurlijk meer het type ‘Team guy who almost hit Bella with a car bent.

       
Het Florabotanica-parfum ligt vanaf september in de winkel. Met een fleurige Kristen Stewart op de campagnebeelden.

        
Is het nu nog aan of toch uit tussen Robert Pattinson en Kristen Stewart? Als het aan Pattinson ligt verschijnen de twee binnenkort samen op de rode loper